Bobslæde biltema

Bobslæde med fodbremse – Biltema.dk

Vil du også gerne forkæle dit barn med en ny numsekælk, bobslæde eller noget helt tredje, så tjek vores udvalg ud. Der er udsigt til mange sjove stunder i sneen.

Bobslæde med fodbremse

Kælke og slæder | Masser af vinterlegetøj – Biltema.dk

Sort kælk med robust ramme, rat med godt greb samt fodbremse og træksnor. Velegnet til både kælkning på svagt skrånende bakker som for aktiv kælkning, …

Skal du ud i sneen og lege? Så finder du et stort udvalg af kælke og slæder hos Biltema. Vi har alt fra numsekælke til kælke med rat>>

Babyslæde – Biltema.dk

Bobslæde med fodbremse. 499,-. Bobslæde med fodbremse. 28-777. Babyslæde. fra. 229,-. Babyslæde. Flere artikler. Legetøjs-sneskraber. 3990 …

Med denne stabile babyslæde kan du tage de mindste med på eventyr i sneen. En varmende sæde- og en ryghynde giver barnet god komfort, samtidig med at bæltet og væltesikringen på siderne garanterer sikker kørsel. Slæden trækkes let med en snor. ADVARSEL! Babyslæden må ikke bruges på bakker. Al kørsel og transport skal foregå på plan jord.

Slæde – Biltema.dk

Se dig for på bakken! Når sneen kommer, er der ikke noget sjovere end at kaste sig ned ad kælkebakken med topfart. Hvis du er heldig, er du hurtigere end dine venner. Denne slæde er af grundmodel med et enkelt og stilrent design og trækkes let op ad bakken med en snor. Fås i flere farver. ADVARSEL!  Må kun bruges på snedækket jord uden forhindringer og stejle skråninger. Hastigheden kan blive høj. Skal bruges under opsyn af en voksen for at reducere risikoen for skader. Brug godkendt hjelm. Ikke egnet til børn under 3 år. Lang snor. Risiko for kvælning.

Ratkælk med bremse – Biltema.dk

Ratkælk med bremse

Numsekælk – Biltema.dk

Numsekælk

Slædemadras til sne – Biltema.dk

Slædemadras til sne

Slædemadras til sne – Biltema.dk

Se dig for på bakken! Når sneen kommer, er der ikke noget sjovere end at kaste sig ned ad kælkebakken med topfart. Med en snow slider kører du rigtig godt. Slædemadrassen er let at trække op ad bakken med en snor. Du styrer også madrassen med snoren. Slædemadrassen er også velegnet til brug som kælk og til at trække børn på ved gåture i sneen. Den er også varm at sidde på ved grillen. Fås i flere farver. ADVARSEL!  Må kun bruges på snedækket jord uden forhindringer og stejle skråninger. Hastigheden kan blive høj. Skal bruges under opsyn af en voksen for at reducere risikoen for skader. Brug godkendt hjelm. Ikke egnet til børn under 3 år. Lang snor. Risiko for kvælning.

Snow tube, oppustelig – Biltema.dk

Inviter dine venner til en hurtig kælkekonkurrence. Med en snow tube sidder du både bekvemt og bliver den hurtigste på bakken. Ringen er oppustelig og har to praktiske håndtag på siderne, som du kan holde fast i, når det går rigtig stærkt. På undersiden har sneringen en antiglid-belægning, fire forstærkninger, der er rillede i kørselsretningen, for en mere stabil og sikker tur. Nu sætter vi i gang! Vigtigt at huske på De to huller midt på ringens underside er ikke en defekt. Hullerne skal være der. Hvis hullerne ikke var der, kunne den slange, der sidder inde i ringen, ikke pustes op. Dårligt glid kan skyldes Brugeren vejer for lidt. Brugeren vejer for meget (vægten kan også blive for stor, hvis flere kører sammen). Der er for lidt luft i ringen. Ringen er placeret, så rillerne i bunden vender forkert (rillerne skal gå langs med bakken, når ringen skubbes i gang, da det ellers kan være svært at starte). ADVARSEL! Må kun bruges på snedækket underlag. Undgå forhindringer og stejle skråninger. Produktet kan nå høj hastighed og blive vanskeligt at styre. Skal bruges under opsyn af en voksen for at reducere risikoen for skader. Brug godkendt hjelm.

Sneslæde – Biltema.dk

Sneslæde

Keywords: bobslæde biltema, biltema bobslæde