Pallerammer biltema

Pallerammebøjle, 2 stk. – Biltema.dk

Metalbøjler til støtte for overdækning af pallerammer med f.eks. fiberdug. Monteres i hjørnerne ved at fjerne stifterne i pallerammens hængsler.

Metalbøjler til støtte for overdækning af pallerammer med f.eks. fiberdug. Monteres i hjørnerne ved at fjerne stifterne i pallerammens hængsler. Kan også blot stikkes ned i jorden.

Pallerammebøjle, høj, 2 stk. – Biltema.dk

Med et låg til din plantekasse får du i princippet et drivhus, der forlænger dyrkningssæsonen. Plantekassen kan så fungere som en sluse til planter, der er …

Metalbøjler til støtte for overdækning af pallerammer med f.eks. fiberdug. Monteres i hjørnerne ved at fjerne stifterne i pallerammens hængsler. Kan også blot stikkes ned i jorden.

Dyrkningsopdeler – Biltema.dk

Dyrkningsopdeler

Låg til palleramme – sådan gør du – Biltema.dk

Når foråret kommer, er der mange dejlige ting, du kan dyrke hjemme i haven. Med vores plantekasse af gran får du et perfekt sted at fremdrive planter, dyrke grøntsager eller skabe en dejlig oase af skønne blomster. En rund dyrkningskasse af metalplade er let at stikke ned i græsplænen, og den kan…

Væksthus, 120 x 80 cm – Biltema.dk

Lille drivhus, der let placeres oven på din dyrkningskasse. Aluminiumramme med UV-behandlede, 4 mm kanalplast-vinduer og oplukkelige tagvinduer.

Fiberdug – Biltema.dk

Formsyet fiberdug til vækstkasser, der beskytter afgrøden mod insekter, fugle og nattefrost. Dugen passer til med Biltemas pallerammer og har elastik i bunden for at slutte tæt mod pallerammen.

Låg til dyrkningskasse, 120 x 80 cm – Biltema.dk

Låg til vækstkasse og palleramme i form af en træramme med plastrude og hængsler. Giver drivhuseffekt, så du får fart på dine planter.

Lille drivhus, 120 x 80 cm – Biltema.dk

Cylinderformet drivhus der passer til dyrkningskasse/palleramme. Letmonteret metalstativ med åbninger på langsiderne med lynlåslukning til udluftning, pleje og høst. Plastdugen klikkes fast i de medfølgende trykknapper, der skrues fast på pallerammen.

Espalier, 74 x 95 cm – Biltema.dk

Espalier til plantekasse (palleramme) der sættes på kanten. Kan også stikkes ned i jorden.

Dyrkningsunderlag – Biltema.dk

Praktisk underlag af hård plast til palleramme Du behøver ikke at bruge jorddug under vækstkassen og kan placere den, hvor du vil, uden at snavse underlaget til, for eksempel på stenfliser eller terrassen.

Keywords: pallerammer biltema, biltema pallerammer