Derfor bør du vælge sæsonleasing

I dag er der mange, der vælger at lease en bil. Det er blevet ret populært, fordi leasing kommer med et hav af fordele. Derudover findes der mange forskellige leasingformer, så du kan vælge den form, der passer perfekt til dig og dit liv. Du kan blandt andet kigge nærmere på sæsonleasing.

Hvad er sæsonleasing for noget?

Har du behov for en sæsonbetonet bil, er sæsonleasing en optimal løsning for dig. Med sæsonleasing betaler du kun afgift i den periode, hvor du bruger bilen. Det vil sige, at du ikke skal betale afgift for den tid, hvor bilen ikke bruges.

Gode grunde til at vælge sæsonleasing

Der er flere gode grunde til, hvorfor du bør vælge sæsonleasing. En af disse grunde er, at du får en sæsonbetonet bil. Som allerede nævnt betyder det, at du kun betaler afgift, når du bruger bilen. 

En anden god grund til at vælge sæsonleasing er, at du kan have flere forskellige biler på et år uden, at du skal betale afgift for flere biler på én gang. Det er altså langt mere besparende for dig, hvilket er et plus for mange mennesker.

En anden ting, der er værd at have in mente er, at du ikke skal betale grøn ejerafgift i den periode, hvor bilen ikke bruges. Det gør sig også gældende, når det kommer til forsikring af bilen. Der er altså mange gode grunde til at gøre brug af sæsonleasing.

Ønsker du at læse mere om leasing, og bor du på Sjælland? Læs mere om leasing af bil Sjælland her.