Sådan tager du din hund sikkert med i bilen

Hunden er menneskets bedste ven. Og det er så sandt, som det er sagt. En hund betyder rigtig meget for mange mennesker. Vi er gode til at forkæle vores hunde for at give dem en skøn tilværelse. Det kan eksempelvis være hyggeligt at have hunden med på tur i bilen. Det kan være, når familien skal besøges, når I skal gå tur i skoven og meget andet. 

Men når du skal have en hund med i bilen, bør du sikre den og dig selv på bedste vis. Det gælder uanset, om du har benyttet dig af Audi privatleasing eller en anden bilmodel, samt hvis du ejer en brugt eller ny bil. 

Du og din hund har disse valgmuligheder

Du og din hund har flere muligheder, når I begge skal være sikre i forbindelse med jeres køretur. Det er derfor op til dig at finde den optimale løsning.

Hundebur

Et hundebur er en god løsning. Det er dog en mulighed, der kræver en bil med en vis størrelse, specielt hvis du har en stor hund. Det er en god idé at fastgøre hundeburet til bilens bund i bagagerummet. Derved er der ingen fare for, at buret bliver kastet rundt ved en ulykke.

Sikkerhedssele til hund

Du kan også vælge at spænde din hund fast med en særlig hundesikkerhedssele. Hundesikkerhedsseler findes i forskellige størrelser, så der er en til alle hundestørrelser. En hundesele spændes rundt om hundens krop og klikkes fast i spændet til sikkerhedsseler.

Hundegitter 

Har du en bil, hvor det er muligt at sætte et hundegitter op mellem kabinen og bagagerummet, er dette ydermere en løsning.