Sådan kan du oplade en elbil

Overvejer du at købe en elbil, men er du ikke helt sikker på, hvilke ladeløsninger der findes? Det er en fordel, hvis du kender til dine muligheder, inden du vælger at anskaffe en elbil. Læs med videre her og få en introduktion til flere forskellige muligheder.

Få en ladeboks derhjemme

Har du mulighed for at få sat en ladeboks op derhjemme, kan du gøre det. Herved kan du oplade din elbil til alle tider uden problemer, hvilket er et stort plus. Det er muligt både at købe og leje en ladeboks alt efter dine præferencer. 

Derudover kan du vælge at få en ladeboks med en serviceaftale eller uden en serviceaftale. Det er helt op til dig, om du foretrækker den ene eller den anden løsning. Læs mere om ladeboks til elbil hjemme her.

Find offentlige ladestandere

En anden mulighed er, at du oplader din elbil ved offentlige ladestandere. Der findes offentlige ladestandere rundt omkring i landet, så det er bare med at holde godt øje. Mens nogle ladestandere findes ved motorveje, er andre placeret i byerne ved et supermarked eller et helt andet sted. 

Priserne varierer i forhold til, hvor meget det koster at lade din bil på denne måde. Desuden er det værd at have in mente, at det er forbundet med en stor usikkerhed, da du ikke kan være sikker på, at der er en plads ledig til dig og din bil hver gang. Derfor foretrækker mange også at have en ladeboks derhjemme.